PRODUSELE VETOM

Pudră Komarov - Cutie 40 plicuri

Pudră Komarov - Cutie 40 plicuri

200,00 RON (inclusiv TVA)

Produsul Pudră Komarov - Cutie 40 plicuri a fost adăugat în coș

Forma de dozare:
pudră

Prezentare:
Pliculeț laminat de 2,5 g.

Identificare:
Pudră insolubilă de culoare maro deschis până la maro, cu dimensiuni diferite ale particulelor.

Compoziție:
Microorganisme probiotice Bacillus subtilis cu agent activ din tulpina VKPM B-10641 (DSM 24613), tărâțe de grâu, clorură de sodiu, alge albastre-verzi Spirulina, acid citric ca excipienți.

Indicaţii 
Substanță biologică activă - pudra Komarov este utilizată ca sursă suplimentară de microorganisme probiotice, fibre, vitamine (A, B1, B2, B6, B12, B5, B9, biotină), macroelemente (calciu, magneziu, fosfor, potasiu), oligoelemente (fier, mangan, cupru, zinc, molibden, seleniu) și acizi grași nesaturați (linoleic, linolenic, arachidonic).

Descriere
Efectul de vindecare este datorat proprietăților algei albastre-verzi Spirulina și bacteriilor Bacillus subtilis. Reproducându-se în principal în intestinul gros, acestea produc enzime proteolitice, amilolitice și celulolitice, bacitracine și alte substanțe biologice active care inhibă creșterea și dezvoltarea microflorei patogene și condiționat patogene.
În urma acestui proces, compoziția comunităților microbiene intestinale devine conformă cu rata normală de evoluție. Pereții intestinului sunt curățați de compușii nedigerabili de alimente, astfel încât acest proces promovează îndepărtarea activă a toxinelor din organism; substanțele active biologice și substanțele nutritive pot fi transferate fără piedici.

La administrarea pudrei, procesele de digestie, absorbție și metabolizare a fierului, calciului, lipidelor, proteinelor, carbohidraților, trigliceridelor, aminoacizilor, dipeptidelor, zaharurilor, sărurilor biliare și acidității în tractul gastro-intestinal ajung la normal.

Această pudră stimulează sinteza interferonilor endogeni pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar.

Administrare și dozare
Administrare orală.
Frecvența dozei depinde în mod direct de starea de sănătate a individului. Dozajul recomandat pentru persoanele sănătoase este de cel puțin 2-3 pliculețe pe zi în decurs de 10 zile, la intervale regulate de timp. În cazul prezenței bolilor, doza trebuie crescută până la 7-10 plicuri pe zi în decurs de 10 zile.

Contraindicații
Intoleranță față de ingredientele preparatului.

Interacțiunea cu alte preparate
Nu este recomandată administrarea orală combinată a pudrei Komarov cu antibiotice sau preparate care conțin microorganisme probiotice.

Avertismente și precauții speciale
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați medicul înainte de administrare.
Pudra Komarov nu afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje sau echipamente periculoase.
Pudra Komarov nu provoacă dependență.

Condiții de depozitare
A nu se păstra la temperaturi peste 30 °C, la o umiditate relativă de peste 75%.

Termen de valabilitate
4 ani de la data fabricației. Nu utilizați după data de expirare.

Prescripție medicală: 
Este disponibil fără rețetă.

Producător: 
Scientific & Production Company "lsslEidovatelsky Tsentr ", Ltd, Rusia.